• Wie zijn wij?

    Sinds 17 april 1947 is korfbal een begrip in Enkhuizen. DTS staat voor Door Training Sterk. En dat zijn we zeker. Op het veld en in de zaal speelt het vlaggenschip in de derde klasse.

    Korfbal is een gemengde sport waarbij jongens en meiden/dames en heren samen sporten. Dit is uniek! DTS biedt korfbal voor alle leeftijden. Recreanten, senioren, junioren, aspiranten en pupillen komen wekelijks samen op het veld.

    Voor de kleinste kinderen van 3 tot 6 jaar heeft DTS de ‘Korfbal kids’. Daarbij gaat het vooral om plezier in bewegen krijgen. Maar je leert ook spelenderwijs kennismaken met korfbal. Je leert om te rennen, starten, stoppen, samenwerken, gooien, vangen, mikken en schieten op de korf.

    Daarnaast is DTS is een gezellige, betrokken korfbalvereniging. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor de jeugd en voor volwassenen. Voor de jeugd worden er jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd zoals koppelschieten, pietenpret, dobbelspel, paaseieren zoeken etc. Het hoogtepunt is het jeugdkamp voor alle jeugdleden van 8 t/m 18 jaar. Een super gaaf weekend vol vermaak! Voor de ouderen worden er activiteiten zoals koppelschieten, spelletjes avonden en feestavonden georganiseerd.