Nieuws

“BACK TO SCHOOL” schoolkorfballes

Dinsdag 16 juni geeft het KNKV een ” BACK TO SCHOOL” schoolkorfballes voor leerlingen van basisschool de Tweemaster. De lessen wort verzorgd door Barry Schep.

Barry is oud speler van het Nederlands korfbalteam, is meerdere malen Nederlands en wereldkampioen geweest. Barry is de enige speler die meerdere keren het NK 1 tegen 1 korfbal heeft gewonnen.

De lessen vinden plaats in het kader van actie Korfbal BACK TO SCHOOL van het KNKV waarbij de internationals hun oude basisschool bezoeken om daar de kinderen te enthousiasmeren voor korfbal. Barry verzorgt de les dinsdag 16 juni en de week daarna op woensdag 17 juni zal onze eigen Marjolijn Schenk de terugkomles verzorgen. Die vindt plaats op het korfbalveld, Immerhorn, achter de velden van Dindua.

Marjolijn zat op de Tweemaster van 2000 tot 2008, heeft fijne herinneringen aan deze mooie school en komt graag naar Enkhuizen om te vertellen en te laten zien waarom korfballen zo enorm leuk is om te doen. Marjolijn verdient haar boterham met korfbal en zit sinds vorig jaar april in TeamNL korfbal en is in augustus vorig jaar in Zuid Afrika wereldkampioen geworden. Hoe leuk is dat?

Info : Yvon Groenewoud 06-25018492 www.dtsenkhuizen.nl