Kienen, jij komt toch ook?

Kienen, jij komt toch ook?

Op zaterdag 14 april 2018 organiseert korfbalvereniging DTS Enkhuizen de jaarlijkse kien avond in haar eigen kantine op het Immerhorn sportpark (naast de DINDUA Kantine). Het kienen begint om 20:00 uur. De kantine is open vanaf 19:30 uur.

Er worden vier rondes gekiend en tussen ronde twee en drie vindt er een loterij plaats. Dit gebeurt tijdens een korte pauze. We hebben ook dit jaar weer prachtige prijzen. Naast de vijf levensmiddelenmanden hebben we een airfryer, hogedrukreiniger en een koffiezetapparaat met verse bonen maler om zelf de lekkerste koffie te maken! Uiteraard hebben we nog vele andere mooie prijzen.

De prijzen voor een boekje zijn €7,50. Het boekje bestaat uit één kienbriefje voor alle rondes en twee lootjes voor de loterij. Ook is het mogelijk om extra lootjes voor de loterij te kopen. De kosten voor deze lootjes zijn €1,00 per stuk.

De opbrengst zal ten goede komen aan de jeugd van DTS. Dankzij de opbrengsten van de kien avond kunnen er leuke activiteiten georganiseerd worden voor de jeugd van DTS. Onder andere gaan de jeugdleden een keer per jaar op kamp. Een heel weekend vol gezelligheid. Een deel van het geld gaat daarom ook naar dit kamp toe.

Iedereen is welkom, dus komt allen! De koffie staat klaar vanaf 19:30 uur in de kantine van DTS. Voor meer informatie kun je kijken op onze website: www.dtsenkhuizen.nl.