Nieuws

43e schoolkorfbaltoernooi

Woendag 18 april werd het 43e schoolkorfbaltoernooi gehouden. Scholen uit Enkhuizen en Bovenkarspel streden om de winst. Er deden maar liefst 350 kinderen mee uit de groepen 3 t/m 8. Alle team hebben een vaantje verdient door sportief spel te leveren tijdens een bijzonder warme middag. De Driespan Klaverweid won de strafworpbokaal van de groepen 3 t/m 5. De strafworpbokaal van de bovenbouw werd gewonnen door de Hoeksteen. Na alle inspanningen konden de kinderen zich vermaken bij het springkussen en starten al snel verschillende watergevechten om verkoeling te zoeken onder de stralende zon. Al met al heeft de organisatie van korfbalvereniging DTS genoten van het enthousiasme van de korfballende kinderen. Vond jij het net zo leuk als wij? Kom gerust een keertje bij ons langs!