Nieuws

Oplopen bij KZ

Zaterdag 17 februari was DTS D1 en E1 uitgenodigd door Korfballeague club KZ-HILTEX om op te lopen bij de wedstrijd KZ1-KCC.
Met 8 kinderen gingen we naar Koog Zaandijk.
Jammergenoeg konden Isa en Nikki niet mee.
Om 19:15 waren we bij het topsportcentrum. Daar werden we ontvangen door “onze” Marjolijn die het natuurlijk super vond dat wij in het rood wit blauw van DTS naar hun wedstrijd kwamen.
Omdat wij de gast-club zijn mochten we oplopen met de tegenstander KCC.
Het licht in de hal ging helemaal uit en de spots gingen aan. Om de beurt liepen onze spelers zwaaiend naar het publiek het veld op, in de spotlights. Best spannend. Er werd flink gejuicht door het publiek.
Daarna gingen we de wedstrijd kijken. De ouders waren best verrast hoe fanatiek korfbal gespeeld wordt. Wie nu nog durft te zeggen dat korfbal een watjessport is zal zeker wat anders horen van deze vaders en moeders. Vlak voor onze neus werden flink wat duels uitgevochten.
In de rust was er limonade en snoep.
KZ had gewonnen en dat was natuurlijk super goed van ze. Na de wedstrijd gingen we nog handtekeningen van de spelers verzamelen.
Luuk mocht nog op de foto met Alwin Out,zijn idool. Alwin kende hem nog van zijn bezoek aan DTS. We kregen een medaille als herinnering.
Buiten was er nep-sneeuw vanwege een apres-ski party, dus veel D1 en E1 spelers hebben buiten even een witte kuif gehaald.
Lang konden we niet genieten van de sneeuw want de wedstrijd was zo laat afgelopen dat we snel naar huis gingen.
Als je onze kanjers en de wedstrijd wil bekijken dan vind je dat op youtube:
https://www.youtube.com/user/KoogZaandijkTV
KZ-HILTEX 1 tegen KCC so natural 1 van 17 feb.
Ik heb weer genoten van alle spelers.
Groetjes
Carla