Nieuwjaarsduik met DTS

Nieuwjaarsduik met DTS

Eind 2017 is weer in zicht. Op het moment van schrijven hebben we nog één wedstrijd voor de boeg. Daarna hebben we paar weken vrij voor we in 2018 weer ons eerste wedstrijd hebben.
Om het jaar goed te laten beginnen en om de DTS-traditie in ere te houden, doen we dit jaar weer mee met de nieuwjaarsduik in het IJsselmeer te Enkhuizen. Zoals gewoonlijk is hierna de nieuwjaarsreceptie in de kantine.
Mocht je denken om mee te willen doen met de duik, kom dan ook 1 januari 2018 in de kantine, voor we naar het zwembad gaan om ons op te geven voor de koude nieuwjaarsduik.
We verzamelen rond half 12 en rond half 1 zullen we richting zwembad lopen. De precieze tijden zullen we nog opgeven op facebook. Hou deze dus in de gaten.

Bij de laatste thuiswedstrijd zijn we weer rondgegaan om ons te laten sponsoren voor de duik. De hoogte van het bedrag dat opgehaald is en waarvoor het bestemd is, zullen we bekend maken tijdens de nieuwjaarsreceptie. Uiteraard kan nog steeds gesponsord worden bij onderstaande personen.
Zien we jullie ook bij de duik en de receptie?

Tot 1 januari.

Groeten de PAF-leden, Kelly, Boukje, Rick, René en Dirk Johan