DTS sluit zaalseizoen winnend af

dts zaal wedstrijd

DTS sluit zaalseizoen winnend af

De laatste zaalwedstrijd van het seizoen uit tegen Amsterdam. Een studententeam die nog weleens wat wisselt qua spelers. Er stond niets meer op het spel, DTS is geëindigd op een stevige 4e plek. Het was dus zaak om er vooral een ontspannen wedstrijd van te maken. Door afwezigheid van 2 dames speelde Noa Mantel en Joëlle Schachtschabel uit de junioren mee en op de bank Ruben zwaan en Mathijs Havik. De wedstrijd begon en DTS moest even zoeken naar een opening. Zodra die gevonden was ging het schotkanon open en werd Amsterdam eigenlijk van de mat gespeeld. Met een ruststand van 2-9 in het voordeel van DTS liep DTS simpelweg de tweede helft uit naar een 8-21 overwinning.

Doelpunten
Johnny Keesman 4
Rosalyn Schenk 6
Angela Hoeflaak 2
Joëlle Schachtschabel 4
Mitchell Mantel 2
Justin Havik 1
Ruben zwaan 1
Matthijs Havik 1