Nieuws

DTS gaat voor sportpleziervereniging van het jaar!

Van 4 tot en met 12 maart staat sportbreed het sportplezier van kinderen centraal in de Week van het Sportplezier. Het plezier van kinderen staat die week centraal, sportbreed en voor iedereen die mee wil doen – leden en niet-leden! Een mooie gelegenheid om als vereniging of team activiteiten te organiseren die bijdragen aan het sportplezier in en om het veld. Dat verhoogt niet alleen de sfeer, maar draagt ook bij aan de betrokkenheid van leden en ouders bij de club.

DTS heeft verschillende activiteiten georganiseerd:

  • Zumba
  • Korfbalclinic van international Tim Bakker, jeugd international Marjolijn Schenk en KZ’er Alwin Out.
  • Mee doen aan de carnavals optocht
  • KorfbalKidz lopen op met DTS 1
  • Ouder-kind toernooi

Bekijk het filmpje op onze facebookpagina.