Veel doelpunten bij DTS - Amsterdam

Veel doelpunten bij DTS – Amsterdam

DTS speelde zaterdag tegen de hekkensluiter Amsterdam, een studententeam die nogal wisselend ten tonele kan komen. Aangezien de uitslagen zou dit voor DTS niet al te moeilijk moeten zijn. Klokslag 16:30 uur ging het fluitsignaal en DTS ging voortvarend van start pakte direct een voorsprong van 2-0. DTS wisselde regelmatig van spel zodat de tegenstander steeds diende te schakelen om bij te blijven. Nagenoeg elke 2e bal werd er uit gehaald bij de tegenstander, ze werden er moedeloos van. DTS liep na een goede eerste helft simpelweg uit naar een 13-5 voorsprong in de rust.

De tweede helft was het iets meer zoeken naar de juiste persoon en was Amsterdam iets feller op de verdediging. Toch hielden ze dit niet vol en pakte DTS het spel weer op van de eerste helft en liep eenvoudig weg naar een ruime overwinning 25-13. DTS staat op dit moment op een 4e plek in de 3e klasse!

Iedereen heeft gescoord!!!

Doelpunten:
Johnny Keesman 7
Dirk Johan van Dijk 4
Boukje Groot 3
Rosalyn Schenk 3
Justin Havik 2
Lynn Scholten 2
Angela Hoeflaak 2
Mitchell Mantel 2