Nieuws

DTS doet mee aan carnaval!

Beste,

Bij deze ben je uitgenodigd op 25 februari 2017 om samen met je teamgenoten, en de rest van de vereniging, mee te doen, met onze “act” tijdens de carnavalsoptocht in Enkhuizen. Wij rekenen op je aanwezigheid, het is namelijk belangrijk dat de groep zo groot mogelijk is.

We hebben een enorm leuk idee bedacht en uitgewerkt, waarmee we de aandacht op onze vereniging willen vestigen. Het thema heeft als titel “Durf jij het aan?”. Dit is geïnspireerd op de flyer welke we onlangs hebben laten maken voor het werven van nieuwe leden.

In grote lijnen ziet het er als volgt uit; Voorop rijdt een auto welke we zullen ombouwen tot DJ tafel, met daarop een heuse DJ en natuurlijk alles wat daar bij hoort. Denk dan aan licht, (harde) dansbare feestmuziek en een rookkanon. Deze zal de aandacht moeten trekken van het publiek en moet het publiek (en onze deelnemers) in beweging brengen. Naast deze DJ lopen ook 4 leden van het promotieteam in hun promotiekleding, welke jonge deelnemers zullen uitnodigen de uitdaging in onze boksring aan te gaan.

Achter de DJ willen we met ongeveer 6 cheerleaders het publiek nog verder enthousiasmeren.

Daar weer achter hebben we een boksring in gedachten waarin twee korven (op wielen) staan. De kinderen welke door het promotieteam zijn “uitgedaagd” mogen hier proberen zo snel mogelijk een doelpunt te maken in een partijtje twee tegen twee. De scheidsrechter bepaalt wanneer er kinderen gewisseld worden.

Daar weer naast, of vlak achter, delen nog eens 4 leden in promotiekleding, de flyer uit waar een zakje snoep op vastgeniet is.

Zoals je ziet hebben we dus heel wat mensen nodig, een snelle berekening zegt dat we minimaal 20 mensen nodig hebben, dus ook jij bent hard nodig. Mocht je nu echt niet kunnen, en dit nog niet doorgegeven hebben, geef dit dan even door aan je trainer of op 06-25694027 (Rene Hoeflaak), maar zeg dus niet te snel af. Laten we er met zijn allen een mooi feest van maken.

Ook begeleiding is nodig, dus we verwachten dat ook de senioren aanwezig zullen zijn. (ook voor de iets zwaardere taken)

Samenvattend:

Aanvang:                            25-02-2017, verzamelen om 12:30 uur op de parkeerplaats van Syngenta

Afgelopen:                         rond 15 uur bij de Nieuwe Doelen, waar aansluitend het kindercarnaval en de prijsuitreiking (+/- 16:30 uur) plaatsvinden. Na afloop lopen we met de overgebleven kinderen terug naar de parkeerplaats van Syngenta.

Kledingvoorschrift:        DTS shirt (doe er een warm shirt onder) en zwarte broek. Gekke maskers, pruiken, brillen, etc. Op de parkeerplaats zullen we de gezichten rood/blauw schminken. (tenzij ivm je rol anders is afgesproken)

Doel:                                    Enkhuizen laten zien wat voor een gezellige vereniging wij zijn, en wie we zijn namelijk DTS!. (Liefst ook nog nieuwe leden erbij. Maar vooral bekendheid werven)

Afmelden:                          Alleen als je echt niet kan, Bij je trainer of via 06-25694027 (Rene Hoeflaak)

 

Wij zorgen voor drinken en een snoepje onderweg, en zullen (indien gewenst) kaarten regelen voor de kinderen voor het kindercarnaval.