Na slecht begin toch winst voor DTS

Na slecht begin toch winst voor DTS

Een thuiswedstrijd voor de korfballers van DTS, tegen een onbekende ploeg uit Bolsward Westergo 1, stond er zaterdag op het programma. Een goede voorbereiding is het halve werk, DTS was in the mood voor een overwinning. De ploegen stonden klaar, het fluitsignaal ging en het was Westergo die compleet het heft in handen nam. De voorafgesproken 4-0 voorsprong stond tegenovergesteld op het bord voor Westergo. Bij een 0-5 achterstand leek DTS te begrijpen dat er ook gescoord moest worden om niet compleet van het veld geveegd te worden.

De korfballers van DTS groeide letterlijk in het spel en wist de ruststand op 8-8 te zetten. Even de puntjes op de i tijdens de rust, plezier en vechtlust en daarbij waren de doelpunten ook wel fijn. De tweede helft begon DTS scoorde de 9-8, helaas lukte het nog niet om een gaatje te slaan het werd 9-9. Een tandje erbij bam 10-9 en nummer 11, 12, 13, 14 erachteraan. Het gat was geslagen 14-9, Westergo gaf zich nog niet gewonnen maar begon heel rommelig te spelen maakte veel fouten waardoor DTS deze marge kon handhaven en uiteindelijk de punten naar zich toe trok met een uitslag van 18-14.

Doelpunten:
Sander Middelkoop 5
Dirk Johan van Dijk 4
Angela Hoeflaak 2
Justin Havik 2
Rosalyn Schenk 2
Lynn Scholten 2
Johnny Keesman 1