DTS verliest tegen DTG

DTS verliest tegen DTG

Zaterdag speelde DTS thuis tegen DTG uit Balk (Friesland). Het fluitsignaal ging en DTS had de opdracht gekregen niet teveel risico te nemen tegen deze onbekende tegenstander. Dit lukte niet helemaal waardoor DTS soms verrast werd door het spel van DTG. DTG speelde op de ballijn en DTS had daardoor moeite om goed in haar spel te komen. Het lukte geen van beide om los van elkaar te komen, de ruststand was 8-8. DTS speelde te gehaast er moest meer rust in het spel komen en meer op de man gaan verdedigen.

De tweede helft begon en DTG had duidelijke instructies gekregen om naast de ballijn ook de verdediging flink op slot te zetten. DTG nam het voortouw DTS had moeite om bij te blijven. Bij een stand van 10-12 was het gedaan met DTS, DTG sloeg een gat van 6 punten dit kon DTS eenvoudig weg niet meer dichten. En verloor in eigen hal met 12-20.

Doelpunten:
Angela Hoeflaak 1
Rosalyn Schenk 3
Lynn Scholten 1
Sander Middelkoop 2
Mitchell Mantel 2
Justin Havik 1
Johnny Keesman 2