Heeft de banner van DTS ook uw aandacht getrokken?

Heeft de banner van DTS ook uw aandacht getrokken?

Al bijna 70 jaar is korfbalvereniging DTS actief in Enkhuizen en toch weet nog niet iedere Enkhuizer of bewoners van buurgemeenten dat deze vereniging bestaat. Daar willen wij verandering in brengen!

Hoewel het korfbalspel de afgelopen decennia zich ontwikkeld heeft tot een veelzijdige, dynamische sport die zowel buiten als binnen beoefend wordt is het imago van korfbal nog steeds wat oubollig. Korfbal wordt vaak geassocieerd met een sport voor “mietjes” en “gemengd douchen”. Het geschetste imago leeft naar onze mening vooral bij volwassenen, over het algemeen genomen zijn kinderen heel enthousiast over korfbal. Dat zien we ook altijd weer terug op de zeer goed bezochte schoolkorfbal evenementen.

Korfbalvereniging DTS is een kleine, betrokken en zeer gezellige vereniging. Om de sfeer te kunnen proeven en om zelf eens te ervaren hoe veelzijdig en dynamisch korfbal is, nodigen wij iedereen uit om een keer mee te komen trainen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, u bent op de maandag- en woensdagavonden welkom. Via de link trainingen kunt u de actuele trainingstijden per leeftijdscategorie bekijken.

Kom ook bij ons trainen! Wij verwelkomen u graag op het Immerhorn. Het veld en de kantine liggen achter het Dindua complex.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten?
Lees dan ook:

Wat leer je bij korfbal?
Korfbal is er voor alle leeftijden!
Hoe kies je een sport voor je kind?