Kienavond bij korfbalvereniging DTS

Kienavond bij korfbalvereniging DTS

Op zaterdag 9 april 2016 organiseren we weer de jaarlijkse kienavond in onze eigen kantine op het Immerhorn. De kantine is open vanaf 19:30 uur.

Er worden vier rondes gekiend en tussen ronde twee en drie vindt er een loterij plaats. We hebben voor dit jaar weer prachtige prijzen, naast de vijf levensmiddelenmanden, hebben we dit jaar weer drie grote hoofdprijzen. Wat te denken van een 10 delige keukenmachine. Blijf bij de tijd met een eigentijdse SmartWatch. Verder hebben we ook nog een ruiten reiniger. De ruiten reinigen was nog nooit zo makkelijk! Uiteraard hebben we nog vele andere mooie prijzen.

De prijzen voor een boekje zijn €7,50. Het boekje bestaat voor iedere ronde één kienbriefje en twee lootjes voor de loterij. Ook is het mogelijk om extra lootjes voor de loterij te kopen. De kosten voor deze lootjes zijn €1,00 per stuk.

Heb je nog mooie prijzen over die je zelf niet meer gebruikt? Wij zouden het graag willen hebben! Neem daarvoor contact op met Dirk Johan van Dijk, Kelly Schilder, Boukje Groot of Rick Buiten.

Kortom, iedereen is welkom, dus geef het aan zoveel mogelijk mensen door!