DTS verliest opnieuw van Stormvogels

DTS verliest opnieuw van Stormvogels

Stormvogels 1 – DTS 1

DTS speelde zaterdag uit tegen Stormvogels in Uitgeest. Een wedstrijd die belangrijk was om gedeeld op de eerste plaats te komen maar ook om los te komen van de nummer 3. Er waaide een straffe wind vanaf de zijkant van het veld dat maakt het korfballen toch altijd moeilijk. Dat het moeilijk ging bleek wel aan de ruststand van 2-3 welliswaar in het voordeel van DTS maar het lukte niet om uit te lopen. Er werden veel kansen gecreëerd maar veelal gehaast en slordig afgemaakt waardoor de doelpunten simpelweg niet vielen. De score kroop mondjes maat omhoog en bleef lang steken op 4-4, in de laatste minuut maakte Stormvogels het af en schoot van kleine afstand de bal in de korf waarop snel het eindsignaal volgde. Helaas de punten bleven liggen in Uitgeest, om nog kans te maken op het kampioenschap zullen alle zeilen bijgezet moeten worden.

Doelpunten:
Rosalyn Schenk 1
Johnny Keesman 1
Sander Middelkoop 1
Lynn Scholten 1