Fit & Fun 2016

Immerhorn in beweging

Fit & Fun 2016 – Immerhorn in beweging

Op zaterdag 21 mei bruist het van de activiteit op sportpark Immerhorn in Enkhuizen. De hele dag is er van alles te doen.

Jong en oud kan tussen 11 en 16 uur mee doen aan een heleboel verschillende spellen. Koop een stempelkaart bij de ingang en je kunt zelf uitkiezen wat je wilt doen. Verder is er een voetbalclinic en kun je naar een lezing over de geschiedenis van het sportpark.

De hele dag staan er kraampjes met eten en drinken en is er live muziek. Na vier uur gaan we daar nog gezellig even mee door.

Waarom organiseren Dindua, DTS, WFHC, West-Frisia en de Rotary dit met elkaar? Ze willen samen graag wat extra geld in het laatje nu er kunstgras ligt op Immerhorn. Maar toch vooral om ervoor te zorgen dat er meer mensen ontdekken hoe leuk en fijn het is om te sporten en bij een club te horen.

Zegt het voort: 21 mei, houdt ‘m vrij!

Om er een geweldige happening van te maken, rekenen we ook op jou. Stuur dit bericht door aan familie en vrienden en vertel het verder via Facebook. Iedereen is welkom.