DTS verliest met opgeven hoofd van kampioen Midlandia

DTS verliest met opgeven hoofd van kampioen Midlandia

Afgelopen zaterdag gingen de korfballers van DTS richting Bunnik voor hun laatste zaal wedstrijd. Midlandia was al kampioen en winst tegen DTS betekende ongeslagen kampioen. Maar de korfballers van DTS maakte het Midlandia niet makkelijk en nam in de eerste helft brutaal een voorsprong van 3-6. Midlandia was niet voor niks al kampioen, zette het schotkanon open en boog de stand om naar een 13-9 voorsprong. DTS ging daardoor met een kleine achterstand de rust in. In de tweede helft was de tegenstander uit Bunnik nog steeds gelukkiger met scoren, de korfballers van DTS deden hun best om het gat klein te houden. Dat lukte aardig, eindstand 23-17.

DTS eindigd op een 6e plek en blijft gehandhaafd in de 3e klasse een mooie prestatie voor een team wat vorige jaar nog een klasse lager speelde.

Doelpunten:
Sander Middelkoop 5
Ziko Mantel 5
Lynn Scholten 3
Johnny Keesman 2
Maartje Hofstede 1
Dirk Johan van Dijk 1