Mascotte helpt DTS aan overwinning

Mascotte helpt DTS aan overwinning

De korfballers van DTS troffen in eigen huis de Corvers uit Hilversum. De eerdere match werd nipt verloren dus DTS had wat goed te maken. Voor het eerst in de geschiedenis liep er een heuse mascotte in de vorm van een koe in de Drecht om de boel wat op te leuken. Wellicht had het invloed want…

DTS begon ontzettend scherp aan de wedstrijd, voordat de Corvers goed en wel doorhadden dat de wedstrijd was begonnen stond het scorebord al op 7-3. Toen begonnen de Corvers pas te korfballen en kwamen terug tot 8-7. DTS gooide vlak voor rust 3 ballen van afstand erin om te gaan rusten met een kleine voorsprong 10-7.
De tweede helft was een afspiegeling van de eerste al leek het er even op dat de Corvers de jacht hadden ingezet. DTS was is de winning mood en speelde frivool, ontspannen en scherp. Niets leek een overwinning in de weg te staan en ze liepen vrij eenvoudig uit naar een mooie uitslag van 19-13.

Doelpunten:
Ziko Mantel 4
Johnny Keesman 4
Lynn Scholten 3
Maartje Hofstede 3
Sander Middelkoop 3
Rosalyn Schenk 1
Jimmy Keesman 1