DTS weet winning mood niet vast te houden

DTS weet winning mood niet vast te houden

DTS wist de winning mood van vorige week niet vast te houden tegen de Vinken. De Vinken die de 3e plek bestieren in de competitie was toch een te pakken ploeg.

Boukje Groot zat wegens een enkel blessure langs de kant en werd vervangen door Jetske Dudink en later door Joélle Schachtschabel welke haar debuut maakte afgelopen weekend in het vlaggenschip van DTS.
DTS was beter maar had veel moeite om tot scoren te komen. Toch wist DTS in de1e helft een gaatje te slaan van 3 punten maar gaf die eenvoudig weer uit handen door verkeerde keuzes te maken. Daardoor was de marge in de rust maar 1 punt welliswaar in het voordeel van DTS 7-8.

Wilde DTS als winnaar uit de bus komen dan was het zaak om goede kansen te creëeren en de ballen er in te gooien. Alles wat vorige week wel lukte was deze zaterdag ver te zoeken. De 2e helf kwamen de Vinken langszij 9-9 en liepen uit naar 12-9. Een gat van 3 punten wat voor DTS niet was te overbruggen. De overwinning ging naar de Vinken 14-11.

Doelpunten:
Johnny Keesman 3
Sander Middelkoop 2
Ziko Mantel 2
Maartje Hofstede 1
Rosalyn Schenk 1
Lynn Scholten 1
Jetske Dudink 1