DTS verliest van koploper Midlandia

DTS verliest van koploper Midlandia

DTS speelde zaterdag tegen een onbekende tegenstander Midlandia uit Bunnik. Deze ploeg staat stijf bovenaan dus dat het een pittige wedstrijd zou worden was wel bekend. DTS kwam goed uit de startblokken en nam vrij snel de leiding door een mooie afstandstreffer. Midlandia had haar antwoord snel klaar en schoot 3 maal op rij raak. Tot 7-7 was het stuivertje wisselen en werden mooie acties opgezet en de verdediging zat er goed op. Vlak voor rust sloeg Midlandia toch een gat van 4 punten verschil en zo gingen beide ploegen rusten met een stand van 7-11.

De tweede helft een ander plaatje daar waar Midlandia bleef scoren stagneerde DTS. Het was duidelijk dat Midlandia een tandje erbij zette en DTS flink aan de bak moest om enigzins bij te blijven. Er werd bij tijde heel haastig gespeeld en wanneer de bal juist snel rond moest gaan lag het spel stil. Het laatste kwartier was DTS weer op de rit maar toen was het verschil al veel te groot om te overbruggen. Het was een mooie wedstrijd ondanks de uitslag van 13-21.

Doelpunten:
Sander Middelkoop 4
Rosalyn Schenk 2
Boukje Groot 2
Ziko Mantel 2
Johnny Keesman 1
Lynn Scholten 1
Jetske Dudink 1