DTS komt net tekort tegen Atlantis

DTS komt net tekort tegen Atlantis

DTS speelde zaterdag thuis op eigen bodem een revanche wedstrijd tegen Atlantis 1 uit Mijdrecht. Er waren deze zaterdag zeker mogelijkheden om punten te pakken. De Drecht was goed gevuld en om exact 17:45 ging het startsignaal. Beide ploegen begonnen scherp aan de wedstrijd. Vooral de verdediging stond als een huis het was niet gemakkelijk om vrij te komen, wilde niet zeggen dat het onmogelijk was want Atlantis wist de opening te scoren middels een afstandschot. DTS had vrijwel direct haar antwoord klaar en scoorde middels een korte kans onder de korf. Tot 5-5 ging de stand gelijk op en wist Atlantis een klein gaatje te slaan. De ruststand was in het nadeel van DTS 8-10.

De tweede helft was hetzelfde beeld te zien als de eerste helft. Halverwege de tweede helft viel Rosalyn uit met een blessure en mocht Noa Mantel haar debuut maken. Ze maakte een mooie binnenkomer door vrij snel van afstand te scoren en de stand op 14-16 te zetten. DTS zette in de slotfase van de wedstrijd een tandje bij om serieus op jacht te gaan naar een overwinning. Het gat van 2 punten was moeilijk te dichten, de spanning liep op, zeker toen Sander Middelkoop van afstand de stand op 18-19 zette. Met nog een paar minuten op de klok werd de stand uiteindelijk door een strafworp aan de kant van Atlantis veilig gesteld en verloor DTS jammer genoeg de wedstrijd met 18-20.

Doelpunten:
Sander Middelkoop 4
Ziko Mantel 4
Rosalyn Schenk 4
Johnny Keesman 3
Boukje Groot 2
Noa Mantel 1