DTS duikt ook het komende jaar de nieuwjaarsduik voor het goede doel

DTS duikt ook het komende jaar de nieuwjaarsduik voor het goede doel

Naast dat we korfballen, doen we ook altijd andere activiteiten. De nieuwjaarsduik is daar 1 van. Net zoals de afgelopen jaren doet DTS ook dit jaar weer mee met de nieuwjaarsduik in Enkhuizen. Een grote groep leden en niet leden hebben zich al gemeld om mee te doen met de (misschien wel) warmste nieuwjaarsduik ooit in Enkhuizen.

Tijdens het laatste thuis programma hebben we weer sponsorgeld opgehaald. De opbrengsten van het sponsorgeld zullen dit jaar gaan naar het kunstgrasveld van DTS. De hoogte van het bedrag dat opgehaald is wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie in onze eigen kantine. Sponsoren kan nog steeds. Neem contact op met Dirk Johan van Dijk of Rick Buiten.