Nipt verlies van DTS tegen De Corvers

Nipt verlies van DTS tegen De Corvers

DTS reisde zaterdag af naar Hilversum voor de wedstrijd Corvers 1 – DTS 1. De wedstrijd begon rommelig. De spelers van DTS bleken niet scherp, speelde onnodig gehaast en keken snel tegen een kleine achterstand aan. Het werd een wedstrijd vol strafworpen zo bleek al snel in de eerste helft er werden er maar liefst 6 gegeven (+5 in de 2e helft) door de arbiter. De ruststand was in het nadeel van DTS 7-5.

De 2e helft moest beter, met meer rust in het spel en vooral de bal het werk laten doen. Zo werden er mooie kansen gecreëerd en afgemaakt. DTS kwam dichterbij en nam bij 11-12 voor het eerst in de wedstrijd een voorsprong. De Corvers bleven aanhaken waardoor het lastig was om een goede voorsprong te pakken. De laatste 10 minuten was het stuivertje wisselen maar het waren de Corvers die in de slotfase aan het langste eind trokken 16-15

(Een wedstrijd met maar liefs 11 strafworpen)

Doelpunten:
Sander Middelkoop 4
Boukje Groot 4
Ziko Mantel 2
Johnny Keesman 2
Dirk Johan van Dijk 1
Rosalyn Schenk 1
Maartje Hofstede 1