DTS verliest van Atlantis

DTS verliest van Atlantis

Dit weekend stond de uitwedstrijd Atlantis 1 – DTS 1 op het programma. Een voor DTS onbekende ploeg uit Mijdrecht welke op het veld middenmoot 2e klasse speelt. De scheidsrechter floot in en beide ploegen gingen voortvarend van start, DTS opende de score middels een mooi afstand schot. Atlantis had haar antwoord redelijk snel klaar en trok de stand weer gelijk. Weer was het DTS die het voortouw nam en scoorde uit een afstandschot en een wegtrekbal. Toen trok Atlantis het doelpunten kanon open en scoorde maar liefs 7x op rij. Zo keek DTS tegen een 9-3 achterstand aan, de verdediging ging vol aan de bak om Atlantis niet verder te laten uitlopen. Dit lukte en DTS kroop weer langzaam dichterbij zodat de ruststand een klein gaatje van 2 doelpunten liet zien 9-7.

De tweede helft liet zien dat de 2 ploegen aan elkaar gewaagt waren, het was moeilijk om doelpunten te maken. De stand 10-10 bleef heel lang op het scorebord te zien, de verdediging van beide ploegen werd goed verzorgt. Toch was het Atlantis die aan het einde van de wedstrijd, de wedstrijd naar zich toe wist te trekken en won in eigen hal met 14 – 12. Zeker geen slechte wedstrijd voor DTS toch hebben we zeker kansen gehad om de punten mee te nemen naar Enkhuizen er had meer ingezeten.

Doelpunten:
Johnny Keesman 2
Lynn Scholten 2
Dirk Johan van Dijk 2
Sander Middelkoop 2
Ziko Mantel 2
Maartje Hofstede 1
Boukje Groot 1