DTS trekt wedstrijd in tweede helft naar zich toe

DTS trekt wedstrijd in tweede helft naar zich toe

Zaterdag kwam Koveni op bezoek bij de korfballers van DTS. Een voor DTS onbekende ploeg uit Nieuwegein. De wedstrijd ging voortvarend van start er werden goede aanvallen opgezet en de verdediging stond als een huis. Toch was het Koveni die de eerste helft aan het langste eind trok en de rust in ging met een kleine voorsprong 4-6.

De tweede helft moest anders om de wedstrijd te kunnen winnen. De scheidsrechter moest meer met rust gelaten worden en het bal tempo moest omhoog. Dit leek heel goed uit te pakken voor DTS. Binnen 10 minuten van de tweede helft werd er 5x op rij gescoord en keek Koveni ineens tegen een achterstand aan 9-6. Het gat dat in dit stukje van de wedstrijd werd geslagen bleek genoeg om de voorsprong niet meer uit handen te geven en de winst naar zich toe te trekken. Een mooie overwinning en de eerste punten zijn binnen in deze 3e klasse 16-13

Doelpunten:
Sander Middelkoop 4
Rosalyn Schenk 4
Boukje Groot 3
Johnny Keesman 2
Dirk Johan van Dijk 2
Ziko Mantel 1