DTS begint het zaalseizoen met verlies

DTS begint het zaalseizoen met verlies

Dit weekend begon voor DTS de zaalcompetitie. DTS speelt een klasse hoger dan op het veld en mocht thuis in de drecht aantreden tegen Huizen 1. Beide ploegen begonnen scherp aan de wedstrijd DTS opende de score en Huizen had direct haar antwoord klaar. Er werd veel over en weer gescoord toch nam Huizen het voortouw en bleef DTS steeds aanhaken. Het verschil in de eerste helft was niet meer dan 2 doelpunten. DTS ging dan ook rusten met een kleine achterstand 8-10.

De tweede helft was van een iets ander kaliber. Daar waar Huizen ook de tweede helft scherp startte leek het bij DTS niet te lukken. Er werd slordig omgegaan met de bal en de korf werd moeilijk gevonden. Huizen zag kans om een flink gat te slaan in de score die voor DTS niet was te dichten, DTS verloor de wedstrijd met 13-19.

Doelpunten:
Dirk Johan van Dijk 4
Sander Middelkoop 4
Johnny Keesman 2
Angela Hoeflaak 1
Boukje Groot 1
Lynn Scholten 1