DTS sleept belangrijke punten binnen tegen Zaandam Zuid

DTS

DTS sleept belangrijke punten binnen tegen Zaandam Zuid

DTS speelde gister tegen de nummer 2 van de ranglijst Zaandam Zuid. DTS die vorige week kostbare punten had laten liggen was gebrand op een overwinning. Een overwinning die belangrijk was om bovenin mee te kunnen blijven draaien.

Het was zaak om gefocust de wedstrijd in te gaan en dat lukte zo bleek. De aanvallen werden goed opgezet de bal deed het werk, baltempo hoog en zo vielen de ballen makkelijk door de korfbalmand van DTS. Zaandam Zuid had het nakijken, DTS had een riante voorsprong opgebouwd en ging de rust in met 16-9.

De wedstrijd was nog niet gewonnen er stonden nog 35 minuten speeltijd in de 2e helft. DTS leek de scherpte van de 1ste helft wat te missen maar waardoor Zaandam Zuid onnodig dichterbij kwam. DTS wist zich keurig te herpakken, is geen moment in gevaar geweest en sleepte 2 hele belangrijke punten binnen. Eindstand 22-16.

Doelpunten:
Sander Middelkoop 7
Boukje Groot 5
Johnny Keesman 1
Lynn Scholten 2
Dirk Johan van Dijk 3
Ziko Mantel 3
Maartje Hofstede 1