DTS verliest thuis van Stormvogels

DTS verliest thuis van Stormvogels

Zaterdag 12 september speelde DTS tegen Stormvogels uit Uitgeest. Een wedstrijd die je op papier zou moeten kunnen winnen. Stormvogels ging voortvarend van start, speelde fel en deed er alles aan om DTS uit haar spel te halen. Wat ook lukte, er werden veel vrije ballen toegekend aan Stormvogels en diverse ballen afgekeurd van DTS. In de rust keek DTS tegen een 3-8 achterstand aan.

De tweede helft probeerde DTS het goed op te pakken het lukte mondjes maat, de korf werd weliswaar meer gevonden maar het gat wat geslagen was in de eerste helft was simpelweg te groot voor DTS. Eindstand 10-13

Doelpunten:
Ziko Mantel 3
Lynn Scholten 2
Dirk Johan van Dijk 1
Angela Hoeflaak 1
Maartje Hofstede 1
Sander Middelkoop 1
Johnny Keesman 1