DTS wint eerste thuiswedstrijd

DTS wint eerste thuiswedstrijd

Afgelopen zaterdag speelde DTS haar eerste wedstrijd van het seizoen op het nieuwe kunstgras en onder leiding van een nieuwe coach en een tweetal oude/nieuwe spelers. De tegenstander HBC uit Heemskerk was een bekende voor DTS.

DTS startte de wedstrijd matig, er was niet genoeg focus. Er werden veel plaatsfouten gemaakt en het spel was onzorgvuldig. HBC schoot de ballen er wat makkelijker in en kwam daardoor al snel op een 1-4 voorsprong. DTS liep achter de feiten aan maar knokte zich terug tot een ruststand van 7-8.

De tweede helft begon DTS scherper en pakte een eerste voorsprong maar HBC bleef bij en trok de stand steeds gelijk. Bij de stand van 13-13 begon de motor te draaien voor DTS en wisten de spelers een gat te slaan naar een mooie eindstand 19-13. De nieuwe trainer was tevreden over de 2e helft, DTS heeft het als team goed opgepakt en zo de winst binnen gehaald.

Doelpunten:
Lynn Scholten 3
Maartje Hofstede 1
Sander Middelkoop 4
Johhny Keesman 3
Angela Hoeflaak 2
Dirk johan van Dijk 2
Ziko Mantel 4