Kienavond DTS

kienavond dts enkhuizen

Kienavond DTS

Op zaterdag 25 april 2015 organiseert korfbalvereniging DTS Enkhuizen de jaarlijkse kien avond in hun eigen kantine op het Immerhorn sportpark (achter de DINDUA Kantine). Het kienen begint om 20:00 uur. De kantine is open vanaf 19:30 uur.

Er worden vier rondes gekiend en tussen ronde twee en drie vindt er een loterij plaats. Dit gebeurt tijdens een korte pauze. We hebben voor dit jaar weer prachtige prijzen, naast de vijf levensmiddelenmanden, hebben we dit jaar ook grote hoofdprijzen zoals een trampoline, een pizzarette en nog een grote hoofdprijs. Uiteraard hebben we nog vele andere mooie prijzen.

De prijzen voor een boekje zijn €7,50. Het boekje bestaat uit één kienbriefje voor alle rondes en twee lootjes voor de loterij. Ook is het mogelijk om extra lootjes voor de loterij te kopen. De kosten voor deze lootjes zijn €1,00 per stuk.

De opbrengst zal ten goede komen aan de jeugd van DTS. Dankzij de opbrengsten van de kien avond kunnen er leuke activiteiten georganiseerd worden voor de jeugd van DTS. Onder andere gaan de jeugdleden een keer per jaar op kamp. Een heel weekend vol gezelligheid. Een deel van het geld gaat daarom ook naar dit kamp toe.

Iedereen is welkom, dus komt allen! De koffie staat klaar vanaf 19:30 uur in de kantine van DTS. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.