Nieuwe website DTS

Nieuwe website DTS

DTS heeft zoals je wel kunt zien een nieuwe website. De vorige website van DTS was alweer een aantal jaar oud en in die tijd is er een hoop gebeurt op website gebied. De opkomst van de mobieltjes heeft er namelijk voor gezorgd dat de websites geschikt moeten worden gemaakt voor deze devices. De schermpjes zijn namelijk veel kleiner. Daardoor zul je moeten scrollen om de juiste informatie te vinden. Dat is erg onhandig. Deze website is daarom helemaal van deze tijd.

Naast dat de website geschikt is voor mobieltjes, is er grafisch veel verschil. Gelijk als je op de homepage komt dan zie je een grote foto van de jeugd van DTS of een andere foto waarbij we het DTS gevoel krijgen. Vervolgens krijg je te zien wanneer DTS 1 zijn volgende wedstrijd speelt. Naast het nieuws, is er ook ruimte op de homepage om het programma, resultaten, spelers DTS 1 en het clubblad te bekijken.

De nieuwe website geeft ook weer nieuwe energie om de website up-to-date te houden. Er zitten nog verschillende functionaliteiten aan te komen, onder andere het programma en standen. Dit wil ik het liefste integreren op de website. Hetzelfde als de webshop. Dit wil ik ook meer laten integreren. Mochten jullie nu al tips hebben geef het even door aan mij. Dan zal ik kijken naar de mogelijkheden.

Groeten, Rick Buiten