Nieuws

dts1-sdo1

Net geen punt voor DTS 1 tegen SDO 1

De korfballers van DTS mochten afgelopen zaterdag weer de wei in. Op het programma stond de thuiswedstrijd tegen SDO uit Hillegom.

Het was een moeizame wedstrijd voor DTS, die eigenlijk continue achter de feiten aan liep. Binnen een kwartier keek DTS tegen een 2-7 achterstand aan. De rebound werd niet goed verzorgt en de juiste personen werden niet op de juiste plekken gezet. Waardoor er weinig goede aanvallen opgezet konden worden. Er werd veel balverlies geleden. Toch DTS wist het gaatje iets te dichten en gingen de rust in met een stand van 5-8.
De tweede helft begon DTS iets scherper aan hun spel en na 24 minuten was het verschil nog maar 1 punt toch lukte het niet om de gelijkmaker te scoren. Wederom liep SDO 4 punten uit 8-12. Met nog een paar minuten op de klok wist DTS 3 maal op rij te scoren maar het was helaas net niet genoeg. Het fluitsignaal ging en DTS bleef met legen handen staan 11-12.
Doelpunten:
Jetske Dudink 3
Marjolijn Schenk 2
Angela Hoeflaak 2
Ziko Mantel 2
Boukje Groot 1
Johnny Keesman 1
Groeten Angela