DTS wint van Zaandam Zuid

DTS wint van Zaandam Zuid

Gister speelde DTS thuis tegen Zaandam Zuid, DTS had de uitwedstrijd redelijk makkelijk gewonnen met 14-21 er waren dus kansen voor winst.

Het fluitsignaal klonk en Johnny Keesman maakte gelijk een prachtig afstandschot vanuit de hoek. Binnen 2 minuten stond DTS al op een 2-0 voorsprong. Er werd goed gecombineerd in de aanvallen van DTS, het baltempo lag hoog en Zaandam Zuid kwam er eigenlijk niet aan te pas. DTS liep de eerste helft vrij simpel uit naar een ruststand van 15-7.
De tweede helft begon en DTS opende wederom de score, dit keer scoorde Zaandam Zuid mee. Ze hadden hun spel aangepast en gingen achter verdedigen. Daardoor kreeg DTS heel veel ruimte om te schieten maar de kans dat de bal gevangen werd door de tegen partij was aanwezig. Het lukte Zaandam Zuid niet om de schotkannonen van DTS uit te schakelen, DTS bleef de kansen er in gooien en haalde zo weer 2 hele belangrijke punten binnen. De eindstand 22-14!
Doelpunten:
Marjolijn Schenk 6
Johnnie Keesman 5
Angela Hoeflaak 3
Lynn Scholten 2
Jimmy Keesman 2
Dirk Johan van Dijk 2
Boukje Groot 1
Ziko Mantel 1