DTS doet goede zaken voor kampioenschap

DTS doet goede zaken voor kampioenschap

DTS jaagt op het kampioenschap en heeft na winst op WWSV gistermiddag uit in Purmerend zeer goede zaken gedaan.

De wedstrijd ging voortvarend van start en DTS opende de score middels een afstandschot. Direct had WWSV haar antwoord klaar. Tot 6-6 ging de stand gelijk op, toen wist DTS een gaatje te slaan van 3 punten. En hield dit vast tot aan de rust 7-10.

De tweede helft begon WWSV heel scherp en probeerde alle ballen onder de korf weg te halen. Maar DTS was op schot en gooide de ballen redelijk eenvoudig door de korf. De score liep uit naar 7-15. Met nog 15 minuten te spelen was de winst binnen handbereik. De scheidsrechter wilde blijkbaar ook zijn stempel drukken en begon DTS af te fluiten op overtredingen die geen overtredingen waren en zo kreeg de wedstrijd alsnog een beetje een grimmig karakter terwijl dit niet nodig was. WWSV profiteerde hiervan en begon een inhaalrace. Het gat wat DTS had geslagen was te groot om in te halen en bij het fluitsignaal stond er 13-16 op het scorebord in het voordeel van DTS. Door deze winst heeft DTS kans om volgende week kampioen te worden in haar eigen sporthal de Drecht.

Doelpunten:
Boukje Groot 3
Marjolijn Schenk 3
Dirk Johan van Dijk 3
Johnny Keesman 3
Angela Hoeflaak 2
Ziko Mantel 2